Studie- och yrkesvägledare

Örjanskolan söker en studie- och yrkesvägledare på 25% med start höstterminen 2017. Vi erbjuder en semestertjänst som inleds med en provanställning.

Örjanskolan ligger i Ytterjärna, vackert och med lantliga omgivningar. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter så som Ytterjärna Kulturhus, Vidarkliniken och Robygge. Här finns  seminariets park och vattendammar, Nibble gårds jordbruk och skog. Bussförbindelser finns som passar till skolans tider.

Vi ser helst att du som söker har relevant utbildning och gärna några års erfarenhet av att ha arbetat som SYV.

Om du har arbetat med en Waldorfskola tidigare är detta meriterande men inget krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra elever i val vid övergång från högstadium till gymnasium samt informera om eftergymnasiala utbildningar.

I ditt arbete kommer du även att ansvara för att de elever med individuell studieplan har alla de inslag som krävs i sin utbildning.

Intervjuer kommer att hållas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till personal@nullorjanskolan.se.

För ytterligare information kontakta:
Malin Feltzin, medarbetaransvarig, på telefon 08-551 500 52 eller maila: personal@nullorjanskolan.se, Anne Marqvardsen, rektor, på telefon 08-551 500 51 eller maila: rektor@nullorjanskolan.se.

Välkommen med din ansökan till: personal@nullorjanskolan.se