Örjanskolan söker en IT ansvarig på 50%

För att vara den vi söker till denna tjänst behöver du minst ha en gymnasial utbildning inom IT. Eftergymnasial utbildning inom IT är meriterande. Du ska vara intresserad och kunnig inom IT, både inom hårdvara och mjukvara.

Du ska vara självgående, driftig och gilla att ta egna initiativ, och vi ser även att du är flexibel och serviceinriktad. Då du kommer ha en viktig roll i att arbeta med IT på skolan bör du vara öppen och social samt trivas i kontakten med både elever och medarbetare. Slutligen vill vi att du är händig och tekniskt intresserad.

Detta är ett roligt och utvecklande arbete för dig som vill ha en roll att utvecklas i där du även kan påverka miljön för andra.

Är just du rätt för uppdraget så sök tjänsten redan idag, vi håller intervjuer löpande!

• Vackra lokaler och omgivningar
  • Fri pedagogisk måltid som äts med eleverna
  • Ett stimulerande och inspirerande arbete

Skicka din ansökan med ett personligt brev och ett CV till personal@nullorjanskolan.se

Har du frågor?

Hör av dig till Malin Feltzin, medarbetaransvarig
08- 55150052

Till hösten söker vi en träslöjdslärare på 20%

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa våra elever i träslöjd åk 5-7.

Du är en tydlig ledare som är väl förtrogen med skolans läroplan. Du sätter elevernas lärande i fokus och har en övertygelse om att alla kan och vill utvecklas.

Som person har du lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i arbetet med andra.

Vi vill att du ser möjligheter i förändringar och har ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror också att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, därför vill vi att du som person är:

• Införstådd med waldorfpedagogikens sätt att arbeta, periodundervisning och med ett konstnärligt  förhållningssätt
  • Positiv och engagerad
  • Tycker om att samarbeta med andra
  • En tydlig och lyhörd ledare i slöjdsalen
  • Hängiven ditt hantverk

• Vackra lokaler och omgivningar
  • Fri pedagogisk måltid som äts med eleverna
  • Ett stimulerande och inspirerande arbete

Har du frågor?

Hör av dig till Malin Feltzin, medarbetaransvarig
08- 55150052

Studie- och yrkesvägledare

Örjanskolan söker en studie- och yrkesvägledare på 25% med start höstterminen 2017. Vi erbjuder en semestertjänst som inleds med en provanställning.

Örjanskolan ligger i Ytterjärna, vackert och med lantliga omgivningar. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter så som Ytterjärna Kulturhus, Vidarkliniken och Robygge. Här finns  seminariets park och vattendammar, Nibble gårds jordbruk och skog. Bussförbindelser finns som passar till skolans tider.

Vi ser helst att du som söker har relevant utbildning och gärna några års erfarenhet av att ha arbetat som SYV.

Om du har arbetat med en Waldorfskola tidigare är detta meriterande men inget krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra elever i val vid övergång från högstadium till gymnasium samt informera om eftergymnasiala utbildningar.

I ditt arbete kommer du även att ansvara för att de elever med individuell studieplan har alla de inslag som krävs i sin utbildning.

Intervjuer kommer att hållas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till personal@nullorjanskolan.se.

För ytterligare information kontakta:
Malin Feltzin, medarbetaransvarig, på telefon 08-551 500 52 eller maila: personal@nullorjanskolan.se, Anne Marqvardsen, rektor, på telefon 08-551 500 51 eller maila: rektor@nullorjanskolan.se.

Välkommen med din ansökan till: personal@nullorjanskolan.se

Örjanskolan söker en klasslärare för nuvarande klass 6, blivande klass 7

Dig vi söker är behörig waldorflärare men även du som har statlig lärarutbildning är välkommen att söka tjänsten.Du är

• Positiv och engagerad
  • Tycker om att samarbeta med andra
  • En tydlig och lyhörd ledare i klassrummet
  • Kunskap om hur tekniska hjälpmedel kan inkluderas i  den waldorfpedagogiska undervisningen är ett plus

• Ett engagerat och trevligt kollegium
  • vackra lokaler och omgivningar
  • fri pedagogisk måltid som äts med eleverna
  • ett stimulerande och inspirerande arbete

Tjänsten är en 100% ferietjänst med en inledande provanställning.

Skicka din ansökan  – ett personligt brev och ett CV – till personal@nullorjanskolan.se

Har du frågor, hör av dig till Malin Feltzin, personalansvarig
08- 55150052 personal@nullorjanskolan.se